dho podcast: a Jászai Mari-díjas Nagyváradi Erzsébet

//Tóth Gábor
A dho podcastjének második epizódjában a Dunaharasztin élő színművésszel, Nagyváradi Erzsébettel ismerkedhet meg közelebbről, aki nemrégiben kapta meg a Jászai Mari-díjat.

A színművészet varázslatos pálya, persze alázat nélkül mit sem ér. Ez Nagyváradi Erzsébet minden szavában, mozdulatában jelen van. Ízig-vérig nő, aki magát „érett asszonyként” jellemzi. Vele beszélgettünk arról, hogy miért nem cukrász lett. De kiderül az is, milyen érzés megtudni, ha megkap valaki egy ilyen magas szakmai elismerést. Érzésekről, az „uráról”, Szabó Magdáról és azokról a színészóriásokról is szó esik a dho podcastjében, akikkel együtt dolgozhatott. Sőt, ha megnézi a beszélgetést azt is megtudhatja, hogy Erzsébet meddig marad „Böbe”.
A videó címlapképünkre kattintva el is indul.

Kövessen bennünket!

YouTube

Spotity

Facebook

A DHO poadcast a Civilek Dunaharasztiért Egyesület és a dunaharasztionline.hu együttműködésében jött létre.

A dho podcast első epizódjában a Dunaharaszti Önkéntes Tűzoltó Egyesület vezetőit kérdeztük.

dho podcast: Dunaharaszti Önkéntes Tűzoltó Egyesület

 

A Civilek Dunaharasztiért Egyesület a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Zrt. Városi Civil Alap pályázatán „A Civilek Dunaharasztiért Egyesület kommunikációs felületeinek létrehozása, és technikai eszközök beszerzése” (pályázati azonosító: VCA-KP-1-2022/5-000216) címmel nyert (8.000.000 Ft vissza nem térítendő) támogatást.

(dho)