Festmény árverés a Bárka Alapítvány támogatására

//Tóth Gábor
Montázs az árverésre szánt képekből. Az alkotások cikkünk végén, galériába rendezve nézhetőek meg.
Idén szeptemberben ünnepli alapításának 30. évfordulóját a Dunaharasztin működő Bárka alapítvány. A 27 sérült embernek otthont és mindennapi elfoglaltságot adó intézmény anyagi gondokkal küzd. Most a művészet ereje nyújt majd segítséget.

A P’art művésztelep Dunaharaszti fontos képzőművészeti eseménye minden évben. A járványhelyzetben azonban ez most elmaradt, de ezzel az eseménnyel mégis jelen lesznek a város életében ebben az évben is. Az itt alkotó művészek minden alkalommal itt hagynak egyet azon munkáikból amelyek itt, Dunaharasztin születtek. Most ezek közül bocsát árverésre a Bárka Alapítvány javára 15 alkotást Lehel Endre a művésztelep vezetője.

A festményekre 2021. július 15-én, délelőtt 10:00 órától lehet majd licitálni a Bárka Alapítvány facebook oldalán. A kikiáltási ár után 5 ezer forintos licitlépcsőben lehet ajánlatokat tenni a képekre egészen 2021. július 31-én, 20.00 óráig.

A teljes befolyt összeget a Bárka Alapítvány kapja meg. A szervezet a gondozottak életéhez szükséges mindennapi kiadásokat fedezi majd a pénzből.

Galériánkban megtekintheti az árverésbe szánt alkotásokat. A képekre kattintva azok nagyban is megjelennek, így láthatja az alkotó nevét, a kép címét, méretét és az alkotás technikáját.

(dho)