Kátyú!!! Most megtudhatja, hogyan tüntetik el az úthibákat télen!

//Berényi Attila
Kép: Magyar Közút / YouTube
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a téli hónapokban is folyamatosan végez lokális burkolatjavítási munkákat, amikor azt az időjárás is engedi. Az enyhébb idő kedvez a munkáknak, ugyanakkor a csapadékos és változékony időjárás hatással van az országos utakra is. A társaság egy vicces videóban mutatja be, hogyan és mi alapján végzik el tavaszig a burkolathibák javítását.

Az országos, 32 ezer kilométeres közúthálózatból 2010 óta összesen több mint 6500 kilométernyi szakasz teljes körű felújítása valósult meg, áll a cég szerkesztőségünknek küldött közleményében.

Télen persze egymás után alakulnak ki az úthibák, és szerencsétlenségünkre mindig ott, ahol éppen mi járunk. A Magyar Közút az utóbbi időben új kommunikációs stratégiát választott, és könnyen befogadható, szórakoztató videókkal magyarázza el, hogy miért, és hogyan dolgoznak. A mostani anyagban Kálid Artúr és Pusztaszeri Kornél szinkronjaival kiegészülve tudhatjuk meg, hogy mi a különbség a hideg- és a melegaszfalt között, sőt azt is elmesélik, hogy az emberek szerint mikor lenne ideális útfelújítási munkákat végezni? Jó szórakozást!

(Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztály)