Folytatódik a dugó az M0-on

//Tóth Gábor
m0_m5-fele_karbantartas_freepik_20210420

Képünk illusztráció. forrás: freepik

Az M0-s autóút szigetszentmiklósi szakaszán a következő időszakban üzemeltetési-fenntartási és karbantartási munkákat végeznek a szakemberek, áll a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében. Ez pedig torlódást okoz, ami érthetően kikészíti az autósokat.

Bár lesznek olyan munkák, amelyeken az éjszakai órákban esnek túl, de még marad a torlódás. Az elmúlt napokban rendszeresek voltak az óriás dugók az M0-on térségünkben, és úgy tűnik ennek továbbra sem lesz vége.

Az M0-s Soroksári hídon július 1-4. között garanciális burkolatjavítást végez a korábbi kivitelező. Most két sávot zárnak le és csak a külső- és leállósávot használhatják az autósok. Július 4-én a külső sávot zárják le ezen a szakaszon, így két belső sávon közlekedhetnek a sofőrök az esti órákig – írták tájékoztatójukban.

Néhány nap szünetet követően, július 7-én, vasárnap reggel 6 órától az esti órákig mozgó terelés mellett végeznek garanciális javítási munkákat a Hárosi hídon, emiatt a forgalom majd a külső- illetve a gyűjtő-elosztó sávokon haladhat.

Július 14-én, szintén vasárnap, a tervek szerint reggel 8-tól a délutáni órákig szintén mozgó terelés mellett végeznek garanciális javításokat az M0-s ugyanezen oldalán, a 13-as kilométerszelvénynél, az érintett szakaszon csak a külső sávot használhatják majd a sofőrök.

(Magyar Közút)