Elkapták a H6-os HÉV-en maszturbáló férfit

//Berényi Attila
Képünk illusztráció. forrás: freepik
Nagy felháborodást keltett az a hír az elmúlt hetekben, amelyből kiderült, hogy egy férfi még augusztus közepén a HÉV-en zaklatott nőket. Megvan az elkövető.

Egyik áldozata leírása alapján készült grafika arról a 30-as éveiben járó ismeretlenről, aki 2022. augusztus 18-án este a Szigethalom és Szigethalom-alsó HÉV állomások között önkielégítést végzett egy női utas szeme láttára. Próbálta közvetlenebb érintkezésre rávenni, ezért megfogta a 19 éves lány kezét, ám ő többször ellökte magától, majd sikerült leugrania a megálló szerelvényről, áll a police.hu oldalon megjelent közleményben.

Később kiderült, hogy az akkor még ismeretlen férfi, egy másik járaton is hasonló dolgokat művelt. A Közvágóhíd-Ráckeve közötti szakaszon egy 20 éves lány fölé tornyosult, lehúzta a sliccét és önkielégítést végzett. Az áldozat felpattant, a szerelvény hátsó részébe menekült, majd a következő állomáson leszállt.

A szigetszentmiklósi nyomozók az elkövetések időpontjait és helyszíneit érintő minden lehetséges tanút felkutattak, igyekeztek az információk bővítésével az arctalanból konkrét támadóra szűkíteni. Az eltelt három hét alatt addig talpaltak, míg 2022. szeptember 6-án délelőtt célirányosan érkeztek egy fővárosi parkba, ahol nagy eséllyel számítottak a férfi felbukkanására. Órákig portyáztak, mire feltűnt B. István. Elfogása és bilincselése után előállítása, majd kihallgatása következett.

A gondnoka és védője jelenlétében lezajlott kihallgatásán panaszt tett a gyanúsítás ellen, ám nem vallott és kérdésekre sem válaszolt.

A 34 éves, hajléktalan szállón élő B. István ellen két rendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

(police.hu)