A „Dunaharaszti zónabérlet” is megvásárolható a MÁV-Start automatákból

//Berényi Attila
MAV_START_automata_MAV_220304

Jegykiadó automata a Nyugati pályaudvaron. fotó: MÁV

Már tíz város helyi Volánbusz-bérletei is megválthatók a automatákból és a vasúttársaság mobilalkalmazásában - közölte a MÁV Zrt. szombaton a honlapján. Köztük van a Dunaharasztira érvényes speciális bérlet is.

Mint írták, márciusától már a MÁV-Start automaták kínálatában is elérhetővé váltak a MÁV appban megvásárolható Volánbusz-bérletek és bizonyos Volánbusz-jegyek Békéscsabán, Egerben, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pápán, Siófokon, Székesfehérváron, Szolnokon, Várpalotán és Zalaegerszegen.

A MÁV-Volán-csoport közös értékesítésnek másik fontos mérföldköve, hogy a MÁV-START megkezdte – egyelőre próba jelleggel – a jegypénztáraiban és valamennyi automatájában a Tokaj és Sárospatak vonzáskörzetében közlekedő 14 autóbuszvonal járataira szóló viszonylati bérletek értékesítését is – írták.

Marad a Dunaharaszti-zónabérlet

A MÁV-Start automatáiban elérhető termékek száma folyamatosan bővül. A 10 város helyi Volánbusz-bérletei mellett, már a szegedi helyi díjtermékek, a Dunaharaszti zónabérlet és BKK-hoz tartozó havi Budapest-bérletek, a 24 és a 72 órás, valamint a heti Budapest jegyek is megvásárolhatók az automatákban – olvasható a közleményben, amelyet az MTI is közölt.

(MTI)