Cserbenhagyó gázolót keres a rendőrség

//Tóth Gábor
auto_gyalogos_cserbenhagyas_freepik_20201201

Képünk illusztráció, forrás: freepik

Közlekedési baleset okozóját, szemtanúit és egy segítőkész férfit keresnek a szigetszentmiklósi rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy gépkocsi sofőrje 2020. október 30-án 11 óra körül a Szigethalom, Mű úton közlekedett, amikor egy, az út szélén éppen buszmegállóhoz sétáló idős asszonyt ütött el, majd a balesetet követően a helyszínről megállás és adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott, derül ki a police.hu-n megjelent közleményből.

Két éppen arra közlekedő gépjármű megállt és néhány gyalogosan közlekedő fiatal is az asszony segítségére sietett, akik az esemény szemtanúi voltak. Az egyik autót vezető férfi a helyi SZTK-ba vitte a balesetet szenvedett hölgyet, ahol kiderült, bal csuklója eltört.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy jelentkezzen, aki a baleset szemtanúja volt, aki segített az idős asszonynak, továbbá aki látta a balesetet és azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik. Hívják a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságot a 06-24/525-460, vagy a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központját a 06-1-236-2829 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

(police.hu)