Folytatódik a H6-os HÉV karbantartása

//Tóth Gábor
H6-os HÉV, fotó: dho
Már néhány hete dolgoznak a városunkon is áthaladó HÉV vonal rekonstrukcióján. Ezen a hétvégén és a következő napokban sem marad abba a munka.

A MÁV-HÉV Zrt. közleménye szerint augusztus 1-jén és 2-án (szombaton és vasárnap) a HÉV megosztott útvonalon, csak a Közvágóhíd és Dunaharaszti külső, illetve Tököl és Ráckeve között jár. A kimaradó szakaszon a H6-os és a H6A jelzésű pótlóbusszal lehet utazni. A buszok pontos útvonalát ide kattintva érheti el.

forrás: MÁV-HÉV

A szigetszentmiklósi térség utasait azzal segítik, hogy a H6-os HÉV karbantartási munkáinak ideje alatt – augusztus 1-jén és 2-án – a Volánbusz elfogadja a Budapest-bérlettel együtt felmutatott, Millenniumtelep kezdő- vagy végponttal megváltott HÉV bérleteket, valamint a Budapest-bérlettel együtt felmutatott MÁV-START Vasúti Utazási Igazolványokat a 38-as és a 238-as buszok teljes vonalán, továbbá a 673-as, a 674-es és a 676-os buszokon Szigethalom, autóbusz-állomás és Budapest, Vermes Miklós utca között.

MÁV-HÉV Zrt.

A szigetszentmiklósi térség utasainak segítése érdekében a H6-os … HÉV karbantartási munkáinak ideje alatt – augusztus 1-jén és 2-án – a Volánbusz elfogadja a Budapest-bérlettel együtt felmutatott, Millenniumtelep kezdő- vagy végponttal megváltott HÉV bérleteket, valamint a Budapest-bérlettel együtt felmutatott MÁV-START Vasúti Utazási Igazolványokat a 38-as és a 238-as buszok teljes vonalán, továbbá a 673-as, a 674-es és a 676-os buszokon Szigethalom, autóbusz-állomás és Budapest, Vermes Miklós utca között.

 

(MÁV-HÉV)