Programajánló a hétvégére

//Tóth Gábor
Főleg nagy rendezvények várják azokat, akik egy kis programra vágynak ezen a hétvégén. Persze az kérdéses, hogy az időjárás mennyire lesz kegyes a szervezőkhöz és a résztvevőkhöz.

Ráckevén már javában zajlik a Duna-part Feszt. Három napos fesztivál sok-sok zenével. A HÉV pedig a rendezvény miatt még éjszaka is segíti a hazafelé tartókat.

Csütörtöktől Duna-part Feszt Ráckevén

Állati Jó Piknik címmel rendeznek egy szuper eseményt a Millenium Parkban a fővárosban (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.) Számtalan izgalmas állatos és állatvédős program vár az ide érkezőkre. Sőt az előadók között ott van Dr. Tóth Szabina állatorvos is, aki a Taksonyban működő Tüskevár Vad- és Egzotikus Állatvédő Alapítvány képviseletében tart előadást. A doktornő arról beszél, hogy mi a teendő akkor, ha vadon élő állatot találunk.

Ma van a Strandok Éjszakája. A rendezvényt immár tizenharmadik alkalommal szervezi meg a Magyar Fürdőszövetség.

A Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógyfürdő mai programjait ide kattintva találja meg.

A délegyházi Naturista Oázis Kempingben zenés táncos strand ünnep lesz. További részletek itt.

Ráckevén az Aqua Land Termél és Élményfürdőben a medencéből lehet mozizni, lesz éjszakai fürdőzés, szauna programok és még sokminden. Ha kíváncsi a részletekre akkor ide kattintson.

Az idén 30 éves Magyar Fürdőszövetség kiemelten kéri a vendégeket, hogy csak egészségesen és fokozott odafigyeléssel vegyenek részt az országos programsorozat rendezvényein.

Most van a Magyar Nagydíj is. A rendezvényről további részleteket ide kattintva találhat.

Fontos! A fenti rendezvények egy része belépődíj ellenében látogatható. Elindulás előtt tájékozódjon!

(dho)