Programajánló a térségből

//Berényi Attila
A dunaharaszti József Attila Művelődési Ház fotó: dho
Ezen a hétvégén is színes programok közül lehet választani. A szép időben érdemes kihasználni a lehetőségeket, amelyek a megye hozzánk közelebbi részein kínálkoznak.

Dunaharasztin ma a József Attila Művelődési Házban a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola alapítványának jótékonysági bálja lesz, 19.00 órától.

1Est Nekünk – a Rákóczi suli bálja

Soroksáron a Fedák Sári Színházban a Tihanyi Vándorszínpad „A csodahegedű” című gyermekelőadását lehet megnézni.

Szintén Soroksáron, a Táncsics Mihály Művelődési házban Kormos Anett „Top lesz” című önálló estje várja az érdeklődőket.

Szigethalmon a Helytörténeti Gyűjteményben ma a Múzeumok majálisa rendezvénysorozat részeként lesznek események. Érdekes állandó kiállításokat lehet megnézni.

Érdemes szétnézni a közeli Szigethalmi Vadasparkban is, ahol még egy 1200 méteres kisvasút is van!

Ócsán az Egressy Gábor Szabadidőközpontban 2022. május 14. szombat 14.00 órától a „Te rongyos élet” című operett műsort lehet megnézni, meghallhatni.

20.00 órától pedig Magna Cum Laude koncert lesz a 46. Ócsai Kulturális Napok keretében.

Kiskunlacházán a repülőtéren ma gyorsulási verseny van. Ez a Drag OB.

VIDEÓ – Ilyen lesz idén a Vagabond Korzó

A Kiskunsági Nemzeti Parkban a természet szépségeiben lehet gyönyörködni. Szervezett túrák keretében mutatják meg a szakértők a túzokok nászát, a Rekettye tanösvény titkait. De beleszagolhat az árvalányhajas mező illatába, vagy tavaszi madárlesen is részt vehet. A részletes program itt érhető el.

(dho)