Tarolnak a dunaharaszti erős lányok

//Berényi Attila
eroemelo-lanyok-verseny-eredmenyek-dragon-force-team_20230815

képek: Dunaharaszti Dragon Force Team engedélyével

A Dunaharaszti Dragon Force Team egyesület három versenyzője a nyár folyamán két országos versenyen is kimagasló eredményeket ért el, áll a csapat szerkesztőségünknek küldött közleményében.

Siófokon rendezte meg július végén a Magyar Erőemelő Szövetség a korosztály nélküli Országos Fekvenyomó és Felhúzó Balaton Kupát, ahol Csurkáné Döcsakovszky Mária fekvenyomásban, Gráfné Dalló Judit pedig felhúzásban ezüstérmet szerzett.

Augusztus 05-én a Siófoki Muscle Beachen volt a Power Challenge Bajnokság, ahol 5 versenyszámban (fekvenyomás, guggolás, felhúzás, mellről nyomás és bicepsz) mérettette meg magát a csapat. A verseny célja, hogy minél nagyobb ismétlésszámot érjen el a versenyző az egyes gyakorlatokból. Mivel mindhárom versenyzőnk 100 ismétlés fölött teljesített így mindhárman arany minősítést szereztek. Ezen felül Gráfné Dalló Judit kor és súlycsoportjában első helyezést, Gráf Bianka második helyezést, Csurkáné Döcsakovszky Mária pedig szintén első helyezést ért el. Csurkáné Döcsakovszky Mária a versenyző kategóriában elért 414 db ismétlésszámmal elhozta az abszolút különdíjat is.

(Dunaharaszti Dragon Force Team)