Felkerült Dunaharaszti a túratérképre

//Berényi Attila
sportsziget_atalakitas1_dho_20210410

A szökőkút és környéke. fotó: dho

Dunaharaszti túra útvonalat regisztrált a GeoGo rendszerébe a DH Mudo S.E. túrázóinak vezetője, Tacsi Marietta.

A GeoGo egy weboldal és alkalmazás a túrázás, futás, úszás, kerékpározás, kirándulás, evezés és újabban a görkorcsolyázás iránt érdeklődők számára. Az oldal egyrészt egy útvonalakat nyilvántartó adatbázis, ahol a túrák listája különböző szempontok szerint szűrhető. A több mint 700 teljesíthető útvonal között vannak rövid séták, de komoly kihívást jelentő 100 km-es túrák vagy kerékpáros útvonalak is, áll a DH Mudo S.E. szerkesztőségünknek küldött közleményében.

A GeoGo másrészt egy alkalmazás, amely lehetőséget biztosít az adatbázisban található útvonalak (városi séták, túramozgalmak, teljesítménytúrák, instant túrák) igazolt teljesítésére. Okostelefon kell hozzá, nem kell semmit telepíteni és akár offline állapotban is működik, csak a mobilon mindig legyen bekapcsolva a helymeghatározás és annak engedélyezése. Az alkalmazás ide kattintva érhető el. Segítségével az Olimpiai Ötpróba Programhoz is lehet csatlakozni.

Az útvonal Dunaharasztin. grafika: DH Mudo S.E.

A Dunaharaszti túraútvonal a Sport-szigeten és annak környezetében van. Kényelmesen lesétálható, de bringával is nagy élmény. Mivel városunk is felkerült ebbe a túratárba, így egyre többen érkezhetnek majd az ország különbözőrészeiről, hogy bejárják a legszebb Dunaharaszti partszakaszt.

Jó túrázást!

(dho)