Sikeres versenyt rendeztek a Haraszti íjászok

//Berényi Attila
ijaszat_mesek-hosok_taksony-verseny_szentsebestyen-fb_20210916

Egy fiatal sportoló a Mesék Hősök Legendák versenyen. fotó: Szent Sebestyén Íjász Alapítvány

A dunaharaszti Szent Sebestyén Íjász Alapítvány nagy sikerű versenyt rendezett Taksonyban a Pataki Íjász Katlanban.

Bár a szervezet alig múlt el egy éves, de a társaság már tizedik éve rendezi meg, töretlen népszerűséggel a Mesék Hősök Legendák versenyt. Egy idegi inkább taksonyi volt ez a megmérettetés, amely most visszakerült a haraszti sportolók felügyelete alá. Közel 150 résztvevő mutatta be tudását, áll az alapítvány szerkesztőségünknek küldött beszámolójában.

Ma már ez egy olyan családias verseny, amelyben a mesék vannak a főszerepben. A verseny jó időben, zavartalan napsütésben és derűs hangulatban zajlott, a versenyzők élvezték a célokat/feladatokat.

A rengeteg versenyző mellett sokan nézelődtek és végigsétáltak a pályán, ismerkedtek az íjászattal, megcsodálták a célokat, vagy szurkoltak a családtagoknak, akik az ország minden tájáról érkeztek. A gratuláció azonban nem kizárólag a sportteljesítményért jár, hanem a szervezésért is. Hiszen a haraszti, Szent Sebestyén Íjász Alapítvány gördülékenyen működtette a versenyt.

Az eseményről további képeket itt nézhet meg.

A vegyelharasztit.hu, a szentsebestyen.hu a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. égisze alatt működő „A Városi Civil Alap keretében a civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása (2021)” című programban (kódszám: VCA-KP-1-2021) a „Szent Sebestyén Alapítvány online kommunikációs tevékenységének fejlesztése (pályázat azonosító: VCA-KP-1-2021/5-000068)” című pályázat keretében (8 000 000 Ft, vissza nem térítendő támogatás) valósult meg.

(dho)