December 15-én nyit a dunaharaszti karácsonyi vásár

//Berényi Attila
dh-karacsonyi-vasar_freepik_20231123

kép: freepik

Idén első alkalommal a Hősök terén lesz karácsonyi vásár és a koripálya Dunaharasztin.

„Mesebeli hangulatú, forralt bor illatú” rendezvényt ígér a legnagyobb közösségi oldalálon meghirdetett eseményben Dunaharaszti Város Önkormányzata.

A megnyitó 2023. december 15-én, 16.30-kor lesz a Hősök terén, karácsonyi utcabállal és korcsolyapályával.

„10 napon át várjuk Önöket karácsonyi slágerekkel, zenei fellépőkkel, kézműveskedéssel, gyerekprogramokkal, hütte hangulattal, fedett és fűtött teraszokkal, finomságokkal – hiszen a rendezvény természetesen ugyanúgy szól a felnőtteknek is, mint a gyerekeknek.”

A tér közepén egy hatalmas karácsonyfa áll majd, amelyet a koripálya vesz körbe. Ez egy műanyag korcsolyapálya lesz, amely ugyanúgy használható, mint az igaz jég, ám ez  energiahatékony és időjárás független. A dunaharasztiak a pályát ingyenesen használhatják, mondta el dr. Szalay László polgármester a Haraszti Aktuális novemberi műsorában.

A korcsolyapálya egészen 2024. február végéig várja majd a korizni szeretőket!

A Hősök terén hangulatos faházikók állnak majd, itt kínálják portékáikat a kereskedők. Az élő fák természetesen fényfüzér díszeket kapnak.

A Dunaharaszti Karácsonyi Vásár december 15-24. között hétköznapokon 16:00-20:00 óráig, hétvégeken 10:00-21:30 óráig tart nyitva.

(Dunaharaszti Város Önkormányzata / facebook)