Ismét diákösztöndíj-pályázat Dunaharasztin

//Berényi Attila
kisiskolas-lany_freepik_ilisenko_20220902

Képünk illusztráció. forrás: freepik / ilisenko

A város önkormányzata minden évben támogatja a tehetséges fiatalokat. Ahogy mindig, most is pályázat áll a diákok rendelkezésére.

Két korosztály igényelheti a támogatást, tájékoztatta szerkesztőségünket Hajdu Zsolt, az Oktatási, Művelődési és Sport Bizottság elnöke. Az ’Á’ kategóriában az általános iskolák 5-8. évfolyamán tanulók, míg a ’K’ kategóriában a középiskola 7-12. évfolyamára járók adhatják be kérelmüket. A pályázat a Dunaharasztin lakó, kiemelkedő tanulmányi- és versenyeredményt elérő fiatalokat célozza meg.

Leadási határidő: 2022. szeptember 15. (csütörtök), 16.00 óra

A pályázathoz szükséges dokumentumok a tanintézmények vezetőinél és az osztályfőnököknél vehetőek át, de elérhetőek a Polgármesteri Hivatal pályázati ügyintézőjénél ügyfélfogadási időben (Bujtásné Zörgő Szilvia – Dunaharaszti, Fő út 152., 8. szoba). A dokumentumok elektronikusan a város honlapján, ide kattintva érhetőek el.

A hiánytalanul kitöltött űrlapokat az előírt mellékletekkel a Polgármesteri Hivatalban lehet leadni személyesen (Bujtásné Zörgő Szilvia – Dunaharaszti, Fő út 152., 8. szoba).

Döntést az Oktatási, Művelődési és Sport Bizottság soron következő ülésén hoznak, a nyerteseket postai úton értesítik.

(dho)