Dunaharaszti kérdőív a kerékpározásról

//Berényi Attila
Képünk illusztráció. forrás: freepik / ninaveter
Hosszú ideje slágertéma, hogy jó lenne javítani a biciklizés feltételein Dunaharasztin. Az Önkormányzat most a kerékpározás lehetőségeit bővítő projektbe kíván bekapcsolódni. Ehhez egy kérdőíven kérik ki az Ön véleményét is.

A város hivatalos honlapján jelent meg a felhívás, amelyben arra kérnek mindenkit, hogy töltsön ki egy kérdőívet. Ebben elsősorban a kerékpározási szokásokat mérik fel, illetve arra kíváncsi a városvezetés, hogy Ön szerint melyek az ilyen jellegű fejlesztések legfontosabb elemei, milyen típusú változtatásokat tartana fontosnak. A kérdőív kitöltése rendkívül egyszerű és nagyjából 3 percet vesz igénybe. Egyébként név nélküli, azaz anonim. A begyűjtött adatokat a TOP Plusz-1.2.1-21 kiírásra benyújtandó dunaharaszti pályázathoz fogják felhasználni. Tehát, most a véleményével Ön is segíthet abban, hogy városunkban a kerékpáros közlekedés fejlődhessen.

A TOP Plusz-1.2.1-21 pályázatban települési önkormányzatok komplex, zöldváros jellegű elképzeléseit várják, az elnevezése „Élhető települések”.

A dunaharaszti.hu oldalról is elérhető kérdőívet ide kattintva is megnyithatja és kitöltheti.

(dunaharaszti.hu)