„Vegyél Harasztit!” – vásárolj helyben, hirdess ingyen!

//Berényi Attila
VegyelHarasztit_altalanos-dho-kiemelt-kep_20211117

grafika forrása: Vegyél Harasztit!

Manapság minden fillér számít, és ez a karácsony előtti időszakban különösen fontos. Már jó ideje elérhető a helyi boltok, termelők, szolgáltatók ingyenes hirdetési felülete Dunaharasztin. Ez a „Vegyél Harasztit!” Önnek csak választania kell a kínálatból.

Ha helyben vásárol, azzal nemcsak a helyi gazdaságot segíti, hanem a saját pénztárcáját is támogatja. Ugyanis a helyben megtermelt, itt értékesített árucikkekre nem rakódik rá a szállítási költség, sőt önnek sem kell a vásárláshoz költeni az utazásra.

A legnagyobb közösségi oldalon egy ideje már terjed egy poszt, amely a helyben vásárlásra hívja fel a figyelmet.

A „Vegyél Harasztit!” nevű oldal pontosan a helyben termelők, értékesítők, szolgáltatók számára és az itt vásárlóknak jött létre. Ingyenesen hirdethetnek itt azok, akik eladnák portékájukat. A vásárlók pedig akár külön termékre, vagy szolgáltatásra esetleg magára az üzletre is rákereshetnek. de bőséggel lehet az akciós kínálatból is válogatni. Érdemes szétnéni, mert már nagy a választék, érdemes csatlakozni, hogy még nagyobb legyen a választék!

kép forrása: Vegyél Harasztit! / freepik

Találhat mesterembereket, zöldségeseket, sajtkészítőt, vagy akár oktatási stúdiókat, kézműveseket is a választékban. Persze ennél jóval többféle ajánlat közül válogathat. Szemezgessen kedvére, akár karácsonyra is – hiszen meglepetésnek valóból sincs hiány. Csatlakozzon a „Vegyél Harasztit!” facebook oldalához, hogy az új ajánlatokról azonnal értesülhessen!

kép forrása: Vegyél Harasztit! / freepik

A vegyelharasztit.hu a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. égisze alatt működő „A Városi Civil Alap keretében a civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása (2021)” című programban (kódszám: VCA-KP-1-2021) a „Szent Sebestyén Alapítvány online kommunikációs tevékenységének fejlesztése (pályázat azonosító: VCA-KP-1-2021/5-000068)” című pályázat keretében (8 000 000 Ft, vissza nem térítendő támogatás) valósult meg.

(szponzorált tartalom)