JÁTÉK! 50 Mikulás csomagot veszítünk el Dunaharasztin! Találj meg egyet belőle!

//Berényi Attila
grafika: freepik / dho
A dunaharasztionline és a „Vegyél Harasztit!” (vegyelharasztit.hu) Mikulása az idén furfangos lesz: nem mászik be kéményekbe vagy szobákba, hanem a városban rejti el az ajándékait.

50 darab Mikulás csomagot veszítünk el szándékosan Dunaharasztin a gyerekek által látogatott részeken! A gyerekekre vár a feladat, hogy majd megtalálják őket, de akár felnőttek is csatlakozhatnak a keresgéléshez.

Két hajnalon lesz (2021. december 3. – péntek, december 4. – szombat) a Nagyszakállú segédje a dho szerkesztősége és a „Vegyél Harasztit!” stábja. Óvodák, iskolák, a bölcsőde, játszóterek és parkok környékén lesz érdemes keresgélni. Figyeljétek a padokat, kerítések tövét, buszmegállókat… Aki megtalálja az 50 Mikulás csomag egyikét, annak annyi dolga van, hogy készítsen egy fotót a helyszínen a csomagról, és töltse fel a „Vegyél Harasztit!” oldal facebook felületén megjelenő, erre szolgáló poszt alatt, kommentbe. Így tudni fogjuk, hogy megtaláltak egy-egy csomagot. Ha a megtaláló teheti, akkor rejtsen el ő is egy ilyen kis csomagot, hogy örömet szerezzen egy ismeretlennek.

A dunaharasztionline és a „Vegyél Harasztit!” Mikulás csomagjaiban természetesen lesznek Harasztin előállított, vagy értékesített termékek, hiszen maga az oldal is a helyi termelőket segíti! Játékunkat segítik a Suri Fogtündér és Medical Orvosi Központ, a Grünhoff Zöldség & Gyümölcs Dunaharaszti, nomeg Gál Timi (a dho „Vasárnapi süti” rovatának háziasszonya), azaz az Artfood.

Játékunkkal egy országos kezdeményezéshez is csatlakozunk, amelyet itt ér el, ennek alapján egyébként a Bezerédi lakóparkban is fut a játék, Hagyj el egy Mikuláscsomagot a Bezerédiben!” néven. Itt is nagyon hasonló a feladat, erről részletesen itt írtunk.

A vegyelharasztit.hu, a szentsebestyen.hu a a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. égisze alatt működő „A Városi Civil Alap keretében a civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása (2021)” című programban (kódszám: VCA-KP-1-2021) a „Szent Sebestyén Alapítvány online kommunikációs tevékenységének fejlesztése (pályázat azonosító: VCA-KP-1-2021/5-000068)” című pályázat keretében (8 000 000 Ft, vissza nem térítendő támogatás) valósult meg.

(szponzorált tartalom)