„Rendelő” – orvos és védőnő kereső a dho-n!

//Berényi Attila
rendelo-rovat-1400x875-mockupos

grafika: dho

Praktikus, részleteiben kereshető és egyszerű egészségügyi keresővel bővítettük a dunaharasztionline.hu-t. Ez a „Rendelő”!

Már jó ideje azt tapasztaljuk, hogy leginkább az egészségügyi ellátások terén mutatkozik egyre nagyobb igény a gyors, és egyszerűen hozzáférhető információkra Dunaharasztin. Ezért elkészítettük a „Rendelő” aloldalt, amely okostelefonra és asztali gépre optimalizált felület. A „Rendelőt” elérheti a dho főmenüjéből, a legfelső menüsorban, de a netes keresők is ki fogják adni.

A „Rendelő” aloldalon külön találja meg például a felnőtt háziorvosokat, vagy gyermekorvosokat, de fellelheti itt a védőnők, vagy a fogorvosok felsorolását is az egyéb ellátások mellett. FONTOS frissítés! A „Rendelő” aloldalon megtalálja, folyamatosan frissítve, hogy mely doktor van éppen szabadságon, és egy kattintással eljuthat a helyettesítő orvos adatlapjára, ahol megtalálja elérhetőségeit, rendelési idejét. 

Az oldalon található „keresőt” használva akár az egyes orvosok nevére is rákereshet, vagy az ellátási formára, esetleg rendelési időre, vagy bármely más, rendelkezésre álló adatra.

Az orvosok nevére kattintva megjelenik önnek az adott doktor rendelési ideje, rendelésének helye, sőt telefonszáma is. Az „Útvonal” ikonra kattintva okostelefonja segítségével automatikusan megtervezi a rendszer az adott rendelőhöz vezető útvonalat, láthatja mennyi idő alatt ér el oda autóval, gyalog, biciklivel, a „Hívás” gombra kattintva pedig egyszerűen tárcsázhatja az adott doktort, vagy szakellátást.

A képre kattintva azonnal elérheti a „Rendelő” aloldalt.

A „Rendelőben” egyelőre a tb-támogatott, azaz ingyenesen igénybe vehető ellátások találhatóak meg. Az úgynevezett magánellátások feltüntetése az adott orvosoktól függ, kérésükre itt fizetett felületet biztosítunk számukra.

Ha a feltüntetett információk és a tényleges rendelési adatok között eltérést érzékel, kérjük jelezze ezt szerkesztőségünknek az info@dunaharasztionline.hu email címen!

(dho)