Ismét Dunaharasztin az „Aladdin – Egy újabb táncos élmény!” című produkció

//Tóth Gábor
aladdin-eloadas05_dho_20230225

Aladdin tánc show Dunaharasztin. fotó: dho

HardSteppers TSE a tavalyi jótékony Aladdin produkciós összefogás után, idén ismét egy közösség építő eseményre készül. Most is ezzel a darabbal állnak színpadra a fiatalok, de még több táncossal, hiszen kipróbálja magát az előadásban a „Gyere be ház!” több fiatalja is.

A következő „Aladdin – Egy újabb táncos élmény!” című előadás előkészületeibe és lebonyolításába bevonták az eddig közreműködő táncos, hastáncos, tornász, hárfás csapaton felül azokat a fiatalokat, akik szívesen kipróbálnák magukat egy ilyen kaliberű rendezvényen akár a háttér munkálatokban, vagy a frontvonalban is.

„Ha tartozunk egy közösséghez, melynek megbecsült, értékes tagjai vagyunk, az biztonságot nyújt és sokat tanulhatunk belőle. Hasznunkra válhat az önérvényesítésben, gyermekeknek az iskolában, beilleszkedésben, felnőttként a munkahelyi környezethez való alkalmazkodásban, és a mindennapi vagy a nem mindennapi kihívásokkal való szembenézésben.”

– mondta szerkesztőségünknek Arnold Kata a darab rendezője szervezője, a HardSteppers TSE vezetője. A mostani előadás legfőbb célja, hogy együttműködjenek a dunaharaszti Kábítószer Ellenes Fórummal (KEF), így kerültek kapcsolatba a „Gyere be!” Házzal is. De akár még most is csatlakozhatnak a tánchoz kedvet érző fiatalok a produkcióhoz.

A mostani előadás, a tavalyi mintájára Aladdin történetét dolgozza fel, rendkívül látványos táncos produkciókkal, artistákkal.

Helyszín: Dunaharaszti Városi Sportcsarnok
Időpont: 2024. február 24. 16.00 és 19.00

A rendezvény facebook eseménye ide kattintva érhető el. Jegyek pedig itt kaphatóak.

(dho)