Elindult a Haraszti Őszdíszítő!

//Tóth Gábor
oszitok_freepik_senivpetro_221002

Képünk illusztráció. forrás: freepik / senivpetro

Immár a sokadik „városdekoráló” programján van túl a HarasztOur csoport, amely a legnagyobb közösségi oldalon szerveződik. Most újra akcióba lendültek a hölgyek.

Ahogyan korábban az adventi, vagy a húsvéti díszítő kampányok során, most is önként lehet részt venni a dekorációs akcióba. Tavaly is megrendezték már a HarasztOur csoport tagjai a „Haraszti Őszdíszítő” akciót. Idén is indul a szervezés.

Ennek lényege, hogy bárki csatlakozhat a csapathoz, és vállalhatja, hogy saját háza, kertje ajtaját, ablakát, kerítését, fáját őszi díszbe öltözteti, az felkerülhet egy térképre – természetesen anomim módon. Ez utóbbit nyilvánosan is el lehet majd érni, és akinek kedve van, az egy kellemes séta keretében megcsodálhatja az őszi alkotásokat.

A szervezők már az egész városra kiterjesztették a megmozdulást. Természetesen egy-egy városrészben érdemes a sétákat tervezni, hiszen gyalogosan, gyerekkel azt lehet kényelmesen sétálva megnézni. De bringára pattanva persze nagyobb terület is bejárható.

Fontos, hogy a szervezés a HarasztOur zárt csoportban történik, így a részvételhez előbb csatlakozni kell. Az akció egész októberben tart!

(dho)