Nyár végén lehet a Vagabond Korzó

//Berényi Attila
képünk illusztráció. forrás: freepik / parsunikov
Tavaly, a járványhelyzetben elmaradt Dunaharaszti egyik legnépszerűbb rendezvénye, az idén úgy tűnik minden esély megvan a bulira.

Hivatalosan éppen ma, azaz június első szombatján lenne a Vagabond Korzó. Jó pár éven keresztül véste ezt be mindenki a naptárjába Harasztin és környékén.

Tavaly a pandémia áthúzta a rendezők és a közönség számításait. Idén viszont már szervezik az eseményt, de körültekintően. A közösségi médiában jelentették meg, hogy 2021.-ben augusztus 28-án lehet városunkban a zenei, művészeti sokszínűség ünnepe, a Vagabond Korzó.

Kőszegi Zsolt a Vagabond Korzó Egyesület elnöke kérdésünkre elmondta, hogy egyelőre ez egy tervezett dátum, de már körvonalazódik a program is, folyamatosan kapcsolatban vannak a fellépőkkel. Az első lépés azonban az, hogy támogatókat találjanak a rendezvényhez. Így most felveszik a kapcsolatot az eddigi szponzorokkal, de aki úgy érzi (cég vagy magánszemély, esetleg szervezet), hogy tudná támogatni a program kavalkádot, azt nagyon szívesen veszik.

(dho)