A Baktay téren várta támogatóit Pánczél Károly

//Berényi Attila
panczel-karoly_domotor-csaba_dunaharaszti-baktay01_dho_20220225

(b) Pánczél Károly, parlamenti képviselő, (j) Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Dunaharasztin. fotó: dho

A Pest megye 11-es választókerület kormánypárti képviselőjelöltje Pánczél Károly Dunaharasztin tartott kampányeseményt, amelynek vendége Dömötör Csaba volt.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára kiemelte, hogy a COVID válság ellenére is növekszik a gazdaság, a családtámogatási rendszer bővült, a külpolitikában a magyar érdek a fontos. Úgy vélekedett, hogy ha ismét a baloldal kerül hatalomra, akkor már nem lesz támogatottsága az energiaárak visszatartásának, és kétkulcsos adórendszer jönne, ami a kisebb keresetűeket is sújtaná. Az államtitkár szerint a többes válságok korát éljük, és arról is kell szavazni, hogy olyan vezetője van-e Magyarországnak, aki képes garantálni a magyar emberek biztonságát.

(b) Pánczél Károly, parlamenti képviselő, (j) Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Dunaharasztin. fotó: dho

Pánczél Károly a térség parlamenti képviselője felidézte, hogy a COVID okozta gazdasági válság mélyebb, mint a korábbi valutaválság volt. Kiemelte, hogy a magyar gazdaság ennek ellenére képes volt 7,1 százalékos bővülést elérni az elmúlt esztendőben. Ebben álláspontja szerint kiemelt szerepe volt a vállalkozásoknak és a munkavállalóknak. Ehhez a kormányzat biztosítja a támogatást.

(dho)