Előválasztási események Dunaharasztin

//Berényi Attila
grafika: freepik /dho
Jelenleg az aláírás-, ajánlások gyűjtésénél tart az idei ellenzéki előválasztási kampány. A kormánypártok is beszálltak, de a maguk oldalán.

Városunkban is egymás után jelennek meg a pártok, és a velük szimpatizálók aláírását kérik a programjukhoz.

Gyűjtik az aláírásokat az előválasztáson induló politikusok

Néhány napja az MSZP Dunaharaszti szervezete a Piactéren szervezett akciót. Ők Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltségét támogatják.

A Jobbik Dunaharaszti szervezete is szervezett aláírásgyűjtést, természetesen Jakab Péter miniszterelnöki jelölését támogatva.

A Demokratikus Koalíció az elmúlt napokban Dunaharaszti több utcájában megjelent standjával, hogy támogató aláírásokat szerezzen. Szeptember 9-én pedig Dobrev Klára, a párt miniszterelnök jelöltje személyesen tesz látogatást városunkban, Jánosi-Lesi Ágotával (DK, Jobbik, Liberálisok) a DK parlamenti-képviselő aspiránsával együtt.

A Momentum jelöltje, Andrejka Zombor (Monemtum MSZP, Párbeszéd) is szervezett eseményt Dunaharasztin. Neki is gyűjtenek aláírásokat. A politikus bemutatkozott közösségi oldalán is.

Közben a Fidesz is aláírásokat gyűjt. A Dunaharaszti piacra is kitelepült a kormánypárt.  Pánczél Károly, térségünk parlamenti képviselője buzdított a részvételre.

(dho)