Ebösszeírás Dunaharasztin!

//Berényi Attila
franciabulldog_ebosszeiras_freepik

forrás: freepik

November 1-től egészen év végéig tart majd az ebösszeírás a városban. Közleményében Kiss Gergely jegyző felhívta a figyelmet, hogy erre az önkormányzat ebrendészeti feladatai, valamint a veszettség elleni oltás járványvédelmi előírásai miatt van szükség.

Kutyánként egy nyomtatványt kell kitöltenie. Ebben az állattartó és az eb adatait kérik megadni. Nem lehet ez alól kibújni, ugyanis a közlemény szerint, aki nem tesz eleget a jogszabályi kötelezettségének, arra állatvédelmi bírság kiszabását kezdeményezik.

A formanyomtatvány beszerezhető ügyfélfogadási időben a Polgármesteri Hivatal Iratkezelő Irodájában (2330 Dunaharaszti, Fő út 152. 11. számú iroda), megtalálható a dunaharaszti.hu-n elérhető felhívás mellékletében, továbbá benyújtható elektronikus ügyintézés keretében, az E-Önkormányzat Portálon található nyomtatvány kitöltésével és ügyfélkapun történő továbbításával, áll a felhívásban.

Ha gondja van a kitöltéssel, kérjen segítséget az állatorvosától.

Az ebtulajdonosok, ebtartók a nyomtatványt kötelesek teljeskörűen kitölteni, és az ebösszeírási időszak lejártáig, azaz legkésőbb 2019. december 31-ig a Polgármesteri Hivatal Iratkezelő Irodájába személyes leadással, postai úton, email-en (markosnetunde@dunaharaszti.hu), vagy ügyfélkapun keresztül visszajuttatni. A részleteket itt éri el.

 

 

(via: dunaharaszti.hu)