Állásbörzét rendez az Országos Rendőr-főkapitányság

//Berényi Attila
kép: police.hu
Ha érdeklődik a rendvédelmi munkakörök iránt, akkor most megismerkedhet ezekkel. A Rendőrségi Igazgatási Központban megrendezendő eseményen az egyéni tájékoztatás adás mellett, az egyes munkaköröket betöltő szakemberekkel, tanulókkal hallhat pódiumbeszélgetéseket, de lehetőség lesz a jelentkezéssel kapcsolatos egészségügyi és pszichológiai konzultációra is.

Az állásbörzén bemutatkoznak a közép-magyarországi régió rendőri szerveinél (Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság) betölthető egyenruhás és civil munkakörök képviselői. Közben továbbra is várják – a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredének állományába – Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád Vármegyék területére a szerződéses határvadászok jelentkezését.

Az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak a 10 hónap képzési idejű rendőrjárőr, a szerződéses határvadász, a fegyveres biztonsági őr, az iskolaőr, a határrendész feladatairól, illetve a speciális képzettséget igénylő munkakörökről (pl.: helikopterpilóta, kiber nyomozó, motoros rendőr, drónkezelő), képzésükről, továbbá a Miskolci és Körmendi Rendvédelmi Technikumokba és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karára való jelentkezés (4 éves rendvédelmi tisztjelölt képzés) feltételeiről.

A rendezvényen civil munkakörök közül is lehet választani, többek között karbantartó, festő, titkárnő, bérszámfejtő, forenzikus szakember, áll a police.hu oldalon megjelent közleményben

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött, részletek a Legyél Te is rendőr Facebook oldalon.

Helyszín: Rendőrségi Igazgatási Központ, 1139, Budapest, Teve utca 4-6.
Időpont: 2023.02.09.

kép: police.hu
(police.hu)