„Jelöltséta” – a dunaharasztionline.hu videósorozata

//Berényi Attila
jeloltseta_promo_kiem_dho_20220320

A riporter: Berényi Attila. fotó: dho

Már a választási kampány hajrájában járunk. A legtöbben nem vesznek részt kampányrendezvényeken, de mégis jó lenne tudni, kikre lehet szavazni! Nos, erre ad lehetőséget a „Jelöltséta” című videósorozatunk.

Ha ismerős a „Jelöltséta” cím, az nem véletlen. Ugyanis még a 2019-es, önkormányzati választási kampányban készítettük el ennek a videósorozatnak az elődjét. Akkor még nem létezett a dunaharasztionline.hu, hanem egy facebook csoport számára születtek meg a bemutatkozó kisfilmek.

Most, 2022-ben a parlamenti választás kampánya zajlik. A következő napokban Ön is megismerkedhet a Pest megye 11-es választókerületben induló 7 képviselőjelölttel. A politikusokkal egyesével sétálunk Dunaharasztin.

Minden országgyűlési képviselő-jelölt számára 5 perc áll rendelkezésre, hogy kifejtse nézeteit, bemutatkozzon és meggyőzze Önt alkalmasságáról.

Minden jelöltnek ugyanazt a 4 kérdést tesszük fel – persze előfordulnak segéd kérdések. Ezeket előre megkapták, így fel tudtak készülni a sétára. A felvételeket Ön vágás nélkül fogja látni, azaz egyfajta álélő adások ezek a mini videók.

Érdemes lesz tehát a következő napokban még inkább követni a dunaharasztionline.hu portált vagy a dho facebook oldalát! érkeznek a kisfilmek sorban!

Jelöltséta: Pánczél Károly

Jelöltséta: Bobrovácz Antal

Jelöltséta: Fekete László

Jelöltséta: Mihály Dániel

Jelöltséta: Jánosi-Lesi Ágota

(dho)