Hozzávalók
- 120 g keksz
- 70 g vaj
- 210 ml habtejszín
- 150 g tejcsokoládé
- 150 g étcsokoládé
- kakaópor díszítésnek
Elkészítés:
A kekszet egyszerűen őröljük meg, majd öntsük rá a megolvasztott vajat. Összekeverjük, és belelapogatjuk egy 20 centi átmérőjű, frissentartó fóliával kibélelt tortaformába. Egy kanállal összetömörítjük. Ez lesz a torta alapja.
A krémhez öntsük a tejszínhabot egy lábasba és hagyjuk 3-5 percig melegedni. Majd adjuk hozzá az apróra vágott csokoládékat. Keverjük addig, amíg sima és homogén lesz. Öntsük az egészet a keksz alapra és hagyjuk egy éjszakát a hűtőben pihenni. Szedjük ki a formából és hintsük meg kakaóporral.
Jó étvágyat!