Két pici, árva kutya

//Berényi Attila
Két pici, árva kutya
Most egy hányatott sorsú csivavát és egy szintén kisméretű ebet mutatunk be, természetesen mindketten gazdikeresők.

Nala – ő csivava – élete nem volt egyszerű. Valószínűleg valaki hirtelen felindulásból megvette, ám alig volt a kölyök 3 hónapos amikor rájött, hogy nem bírja az állattartással járó feladatokat, így egyszerűen utcára tette. Egy önkéntes állatvédő találta meg az átázott, és didergő picit. Lassan kigyógyul a giardiából, és már arra vágyik, hogy új otthonában, valóban szerető családjánál lehessen. Nagyon bújós, szeretetre vágyó állat.

Rió, eheti másik főszereplőnk élete nem kevésbé volt kalandos. A kis fehér mellényes, fekete kutyust egy telefon fülkébe zárva hagyták magára. Most ideiglenes befogadójánál élvezi azt, hogy jobb élete lett. Fiatal és élénk kutyus, egy jó gazdi lehetne az ő világának közepe.

Aki beléjük szeretett, annak nincs más dolga, mint írni a csivavafajtamentoegyesulet@gmail.com email címre, és a Csivava Fajtamentő Egyesület tagjai felveszik vele a kapcsolatot.

Ha pedig támogatni szeretné a Csivava Fajtamentő Egyesületet, akkor az alábbi bankszámla számra lehet utalni:

Csivava Fajtamentő Egyesület
CIB Bank 10700581-68475721-51100005
SWIFT: CIBHHUHB
HUF IBAN: HU84 1070 0581 6847 5721 5110 0005

Adószám: 18523599-1-43

De örömmel fogadnak kutyafelszerelést, kutyatápot, gyógykészítményt is. Jöhet minden mennyiségben a kutyapelenka (gyógyszertárban kapható betegalátét), széles spektrumú féreghajtó, parazitamentesítő szer, immunerősítő, porcerősítő, jó állapotú pokróc, lepedő, fekhely, nyakörv, hám, póráz, tál, kötszerek (lejárt elsősegély doboz), fültisztító folyadék, sampon (Sheba Hex), gyógyszer, stb…