Málna, az árva

//Tóth Gábor
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email
Málna, az árva
Málna egy kedves, pici csivava. Pár nappal ezelőtt érkezett a fajtamentőkhöz, egy családtól, ahol feleslegessé vált.

Mivel nagyon ragaszkodó kiskutya, így nehezen viselte az első pár napot. Állandóan az ajtót nézte, hogy mikor jönnek vissza érte azok, akiket ismert, akikről eddig azt hitte szeretik.

Mostanra jobban van, túlesett az ivartalanításon, helyrehozták a köldöksérvét, és kezdi elfogadni új helyzetét a Csivava Fajtamentő Egyesület önkénteseinél.

Ő már nem tudna elviselni egy újabb csalódást, így olyan gazdát keresnek neki, aki biztosan mellette lesz. Málna szépen sétál, teljesen szobatiszta és imádja a gyerekeket is. Nagyon szeret ölben ülni, és puszikat osztani.

Málna, fotó: Csivava Fajtamentő Egyesület

Ha úgy érzi, hogy Önnél lenne a legjobb helye, akkor bemutatkozó levelét a csivavafajtamentoegyesulet@gmail.com email címen várják.

Málna bemutatkozó posztját ide kattintva éri el.

Ha pedig támogatni szeretnéd a Csivava Fajtamentő Egyesületet, akkor az alábbi bankszámla számra lehet utalni:

CIB Bank 10700581-68475721-51100005
Csivava Fajtamentő Egyesület

CIB Bank, Budapest, Hungary
SWIFT: CIBHHUHB
HUF IBAN: HU84 1070 0581 6847 5721 5110 0005

Adószám: 18523599-1-43

De örömmel fogadnak kutyafelszerelést, kutyatápot, gyógykészítményt is. Jöhet minden mennyiségben a kutyapelenka (gyógyszertárban kapható betegalátét), széles spektrumú féreghajtó, parazitamentesítő szer, immunerősítő, porcerősítő, jó állapotú pokróc, lepedő, fekhely, nyakörv, hám, póráz, tál, kötszerek (lejárt elsősegély doboz), fültisztító folyadék, sampon (Sheba Hex), gyógyszer, stb…