Gyógyult nyusziknak keresünk otthont

//Berényi Attila
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email
Gyógyult nyusziknak keresünk otthont
Van olyan élethelyzet, amikor a gazda nem tudja anyagilag, vagy más okból fedezni beteg kedvence gyógykezelését. Ilyenkor jön az elengedés, jobb esetben az állatvédőkre bízva.
- hirdetés -
 

Ma három nyuszit ajánlunk azok figyelmébe, akik szívesen adnának otthon, az immár egészséges tapsifüleseknek.

Géza

Géza: A fura nevű E-cuniculi nevű betegségtől szenvedett, olyannyira, hogy elfekvő lett. Mostanra szépen felgyógyították az Első Nyúlmentő Alapítvány önkéntesei. Betegsége maradványa, hogy egy picit ferde marad a buksija.

Penny

Penny: őt is ott hagyták a rendelőben, lemondtak róla a gazdik. Nem evett, kihűlés közeli állapotban volt, azóta szépen felgyógyult, nagyjából jól van. A további törődés teljesen helyre hozhatja.

Zsemle

Zsemle: róla is betegsége miatt mondtak le, tályogos nyuszi. Hosszú a gyógyulási folyamat, de vélhetően rendbe fog jönni.

Ha szeretne felelős gazdája lenni valamelyik tapsifülesnek, akkor a nyulmentes@gmail.com címen érdeklődhet. Az állatvédők egy adatlap kitöltését kérik.

Az Első Nyúlmentő Egyesület ideiglenes gazdik jelentkezését is várják. Olyanokét, akik vállalják, hogy a mentett nyuszik egy darabig náluk táboroznak, segítik gyógyulásukat, és aztán végleges otthonukba engedik a tapsifüleseket.

Nyúlmentés – Bunny Rescue

Masaru 3 év körüli ivartalan, oroszlánfejű nőstény nyuszika. … Masika kicsit félénk, de akit a bizalmába fogad, azt sok puszival hálálja meg. Szeret jókat futkosni, ugrálni jó kedvében. 150-es ketrechez van szokva, de legtöbbször szabadon szeret lenni. Oltott, ivartalanított egészséges nyuszi. Ételek,amikhez szokva van: széna, minőségi táp, fűszernövények (nem permetezett petrezselyem, bazsalikom,kapor), ezeket imádja.

Az Első Nyúlmentő Alapítványt eléri a közösségi oldalukon keresztül is, valamint felkeresheti a https://nyulmentoalapitvany.hu/ oldalt is.

Ha adománnyal támogatná a nyuszimentők munkáját:

Első Nyúlmentő Alapítvány
18727944-1-42

Banki átutalással
Számlaszám: 10101205-72454900-01004004
Kedvezményezett: Első Nyúlmentő Alapítvány

IBAN: HU32 10101205-72454900-01004004
SWIFT: BUDAHUHB
Bank: Budapest Bank – 1138 Bp. Váci út 193.