Gyógyult nyusziknak keresünk otthont

//Berényi Attila
Géza, fotók forrása: Első Nyúlmentő Alapítvány
Van olyan élethelyzet, amikor a gazda nem tudja anyagilag, vagy más okból fedezni beteg kedvence gyógykezelését. Ilyenkor jön az elengedés, jobb esetben az állatvédőkre bízva.

Ma három nyuszit ajánlunk azok figyelmébe, akik szívesen adnának otthon, az immár egészséges tapsifüleseknek.

Géza

Géza: A fura nevű E-cuniculi nevű betegségtől szenvedett, olyannyira, hogy elfekvő lett. Mostanra szépen felgyógyították az Első Nyúlmentő Alapítvány önkéntesei. Betegsége maradványa, hogy egy picit ferde marad a buksija.

Penny

Penny: őt is ott hagyták a rendelőben, lemondtak róla a gazdik. Nem evett, kihűlés közeli állapotban volt, azóta szépen felgyógyult, nagyjából jól van. A további törődés teljesen helyre hozhatja.

Zsemle

Zsemle: róla is betegsége miatt mondtak le, tályogos nyuszi. Hosszú a gyógyulási folyamat, de vélhetően rendbe fog jönni.

Ha szeretne felelős gazdája lenni valamelyik tapsifülesnek, akkor a nyulmentes@gmail.com címen érdeklődhet. Az állatvédők egy adatlap kitöltését kérik.

Az Első Nyúlmentő Egyesület ideiglenes gazdik jelentkezését is várják. Olyanokét, akik vállalják, hogy a mentett nyuszik egy darabig náluk táboroznak, segítik gyógyulásukat, és aztán végleges otthonukba engedik a tapsifüleseket.

Nyúlmentés – Bunny Rescue

Masaru 3 év körüli ivartalan, oroszlánfejű nőstény nyuszika. … Masika kicsit félénk, de akit a bizalmába fogad, azt sok puszival hálálja meg. Szeret jókat futkosni, ugrálni jó kedvében. 150-es ketrechez van szokva, de legtöbbször szabadon szeret lenni. Oltott, ivartalanított egészséges nyuszi. Ételek,amikhez szokva van: széna, minőségi táp, fűszernövények (nem permetezett petrezselyem, bazsalikom,kapor), ezeket imádja.

Az Első Nyúlmentő Alapítványt eléri a közösségi oldalukon keresztül is, valamint felkeresheti a https://nyulmentoalapitvany.hu/ oldalt is.

Ha adománnyal támogatná a nyuszimentők munkáját:

Első Nyúlmentő Alapítvány
18727944-1-42

Banki átutalással
Számlaszám: 10101205-72454900-01004004
Kedvezményezett: Első Nyúlmentő Alapítvány

IBAN: HU32 10101205-72454900-01004004
SWIFT: BUDAHUHB
Bank: Budapest Bank – 1138 Bp. Váci út 193.