Feri a mopsz! Olyan, mint egy élő plüss, de nem játék

//Tóth Gábor
Feri, fotó: Mopszokért Alapítvány
Vannak olyan kutyafajták, amelyek nem alkalmasak arra, hogy kint, szabadban tartsák őket. Ilyen a mopsz is, igazi kanapékirály típus.

Feri 6 éves, ivartalanított, oltott kutya akit – mint oly sok kutyát – családi okokra hivatkozva adtak le állatvédőknél. Kinti kutyának tartották, amire a mopsz alkalmatlan, így bundája is más jellegű kicsit, mint fajtatársaié, picit hosszabb és puhább lett, kifejezetten egyedinek mondható.

Most ideiglenes befogadónál táborozik, naná, hogy a lakásban. Imádja az embereket és a többi kutyust, nagyon játékos. Aki ismeri a mopszot, tudhatja, hogy határozott gazdi kell melléjük. Feriről még több képet itt érhet el.

Jelentkezni BEMUTATKOZÓ levél kíséretében az info@mopszmentes.hu címen lehet!

Fontos: a bemutatkozó levél tartalmazza merre él a gazdijelölt, lakásban vagy házban lakik, albérlet esetén van e megfelelő hozzájárulás a tulajdonostól kisállat tartására. Az is fontos, hogy van-e másik háziállat. Ha igen, azokat pár szóban a Mopsz fajtamentés kéri bemutatni.

A Mopszokért Alapítvány örül minden segítségnek, így a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlható részének is. A beérkezett támogatást a Putrinkával osztják meg fele-fele arányban. A pénzt a beérkezett állatok ellátására, orvosi kezelésére fordítják.

Adószám: Mopszokért Alapítvány 18651137-1-43