Családról álmodik Balba, a tibeti masztiff lány

//Tóth Gábor
Balba, fotó: Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
A 3 esztendős gyönyörű, fajtatiszta kutyus a haláltól menekült meg. Ugyanis korábbi tulajdonosai el akarták altatni a teljesen egészséges és barátságos jószágot. Most Dunaharasztin keres új, szerető gazdit.

Akinek már volt nagytestű kutyája, bizonyára jól tudja, hogy ők igazi védelmezők, a családért mindent megtesznek. Balba is imádja azt akit szeret, de az idegenekkel kőkemény. Olyan ember mellé való ő, aki tudja, hogy ezek a kutyák nem tűrik el az agresszív gazdát, nem udvari bolondok. Idegenekkel nem bratyiznak! Nem lehet őket verni, arroganciával nevelni! Egyetlen dolog működik náluk a szeretet és a következetesség együttes mixe.

Autóban szépen utazik, pórázon pedig fegyelmezetten sétál. Kutyákkal, sőt lovakkal is nagyon jól kijön.

Oltva, chipezve, ivartalanítva keresi új otthonát! Ahol társ, barát, családtag lehet. Ahol nem csak kerti dísz lenne. Ahol elfogadják, hogy néha makacs. Hogy ugat…akkor is ha már mindenkinek elege van belőle. Akkor is ha a szomszédban történik valami… mert hát ő úgy tudja arra a területre is neki kell vigyáznia.

Ha örökbe fogadná Balbát, akkor a Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány facebook oldalán találja meg a kapcsolatfelvételi lehetőségeket.

 

Ha szeretné támogatni a panziós költségeit, utalással is megteheti bárki:
Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
11742180-21449486-00000000
OTP
Közlemény: Balba

IBAN: HU20117421802144948600000000

Swift: OTPVHUHB

PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com