Repítse az Operettszínház színpadára a taksonyi gyerekeket

//Tóth Gábor
színhazifuggony_freepik_Queenpik_240219

Képünk illusztráció. forrás: freepik / Queenpik

Immár második alkalommal írta ki a Budapesti Operettszínház a „Tiétek a Színpad” című pályázatát. Gyerekek produkcióira lehet szavazni és a legjobb csapatok a teátrum színpadán mutathatják be előadásukat.

A magyar operett évében, a Petőfi 200 – emlékévhez kapcsolódva, a magyar forradalom és szabadságharc 175. évfordulójának tiszteletére a Budapesti Operettszínház második alkalommal is útjára indítja általános és középiskolai csoportok, drámatagozatok, valamint szakkörök részére a „Tiétek a Színpad” című pályázatát.

Az idei verseny témájának alapjául a népszerű Mária főhadnagy operett előadás szolgál. Összesen 10 csapat került be a középdöntőbe, amelyek között ott van a Taksony Vezér Német Nemzetiségi Általános Iskola is. Négy csapatot a zsűri választ be a döntőbe, de az ötödiket a közönség jelölheti. Ez a szavazás 2024. március 02. 10 óráig tart. A döntőt pedig 2024. március 9-én rendezik meg.

Ide kattintva tud szavazni a Taksony Vezér Német Nemzetiségi Általános Iskola csapatára. Felkészítő pedagógus: Molnár-Vigh Judit, Mentor: Kékkovács Mara.

(Fővárosi Operettszínház Szervezése / facebook)