Taksonyban tartott lakossági fórumot Jánosi-Lesi Ágota

//Tóth Gábor
Jánosi-Lesi Ágota (DK, Jobbik, Momentum, MSZP, LMP, Párbeszéd, Mindenki Magyarországa Mozgalom) parlamenti képviselő-jelölt a taksonyi lakossági fórumon. fotó: dho
Kampányrendezvényt tartott szerdán (2022.02.23.) a taksonyi Petőfi Sándor Művelődési Ház színháztermében az „Egységben Magyarországért” szövetség jelöltje.

Jánosi-Lesi Ágota (DK, Jobbik, Momentum, MSZP, LMP, Párbeszéd, Mindenki Magyarországa Mozgalom) a Pest megyei 11-es választókerületben indul az egyéni parlamenti képviselők választásán. A politikus asszony vendége a fórumon Tordai Bence a Budapest 4-es választókerület összellenzéki jelöltje volt. Bevezetőjükben hangsúlyozták, hogy hazánkban az egészségügy állapota:

„…finoman szólva is siralmas. Ez minden szinten érvényes, azaz háziorvosi és akár szakrendelési szinten is.” – fogalmazott Jánosi-Lesi Ágota

Elemezte a hosszú várólistákat és az egészségügyben dolgozók helyzetét is.

Jánosi-Lesi Ágota és Tordai Bence a taksonyi lakossági fórumon. fotó: dho

Tordai Bence álláspontja szerint az emberek többsége kormányváltást szeretne, ennek az egyik oka az egészségügy állapota. Elemzése szerint 2010 óta egyre kevesebbet költ arányaiban az ágazatra az állam.

A politikusok ez után a fórum résztvevőinek kérdéseire válaszoltak.

(dho)