Rácsok mögött ért véget végleg a gyerekszerelem

//Tóth Gábor
szerelmestini_freepik_rawpixel_211216

Képünk illusztráció. forrás: freepik / rawpixel

A szigetszentmiklósi rendőrök elfogták, őrizetbe vették, a bíróság pedig letartóztatta azt a 17 éves fiút, aki a gyanú szerint az elmúlt hónapokban többször támadt volt élettársára és annak apjára.

A pár kapcsolata több évre nyúlt vissza, azonban mostanra nagyon megromlott, derül ki a police.hu tudósításából. A szakítást a fiú nem akarta elfogadni. A lány szigethalmi lakásánál tett hívatlan látogatást 2021. december 11-én kora este az elkeseredett fiatalember. A kerítésen keresztül ordibált, szitkozódott, miközben egy késsel a kezében megöléssel fenyegette volt párját és annak apját. A segélyhívásra érkező rendőrök beavatkozása vetett véget a perpatvarnak, a fiútól a kést elvették és megbilincselték.

Ráadásul ez nem az első eset volt. Mint kiderült a korábbi szerelem előbb veszekedésekbe, majd pofonokba torkollott, ez pedig szakításhoz vezetett. A fiatal jó ideje járt a házhoz ordibálni, fenyegetőzni ahol szidta volt párját és annak apját is.

Sőt, még a rendőrségen sem hagyta abba, és bejelentette, hogy ha őt kiengedik, akkor egykori apósjelöltjét bántalmazni fogja.

A szigetszentmiklósi zsaruk nem engedték el, mi több, zaklatás vétsége, zaklatás bűntette, garázdaság vétsége, valamint kapcsolati erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, amit a bíróság 2021. december 14-én elrendelt.

(police.hu)