Összefogás a Dunavarsányi Olimpikonokért

//Tóth Gábor
Adolf Balázs és Fejes Dániel férfi kenu kettesben, 1000 méteren indul majd Tokiói Olimpián. A két srác itt él a szomszédban: Dunavarsányiak. Most civilek fognak össze, hogy támogassák őket és sportegyesületüket.

A Merkapt-Mekler László SE két versenyzőjének kvótaszerzéséről itt írtunk korábban.

A Pest Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szervezésében és a Találj egy Célt Sportegyesület rendezésében egy közösségi programot indítottak útjára. A cél, hogy minél többen érezzék át azt a küzdelmet, amelyet majd a fiúknak kell a játékokon, és minél többen éreztessük velük: nekik szurkolunk!

A szervezők egy kihívást indítottak útjára: azt kérik, hogy

„Tegyél meg Te is 1000 métert valamilyen sporttevékenység közben, majd a táv teljesítése után készíts egy fotót magadról és küldd el emailben…”

Lehet futni, bringázni, gyalogolni, evezni, rollerezni vagy bármilyen más mozgásformát választani, de akár vicces megoldás is születhet. A lényeg az egy kilométer!

„Rajzold magadra az olimpiai ötkarikát, vagy ülj egy kenuba, csónakba, vagy csak csobbanj a vízbe, buzdító táblát a kezedben tartva, kedves feliratokat és üzenetek elhelyezve a képen!”

Helyszín: bárhol
Időpont: 2021.07. 01-től – az Olimpia végéig, 2021.08. 08-ig
Táv: 1000 méter, legalább!

A program nevezési díjas, a bevételt teljes egészében a fiúk sportegyesülete kapja majd meg.

A program teljes leírását, a pontos részvételi feltételeket és egyéb információkat a Találj egy Célt Sportegyesület weblapján „A szomszédból az olimpiára” menüpontban lehet elolvasni, vagy az alábbi posztban.

(Dunavarsány Város Önkormányzata / facebook, Találj egy Célt Sportegyesület)