Újra „Tiszta udvar, rendes ház” verseny Soroksáron

//Tóth Gábor
tiszta-udar_rendes-haz_freepik_wirestock_20210228

Képünk illusztráció! forrás: freepik / wirestock

Nagyon fontos, hogy a környezetünk szép és rendezett legyen. Ezért mi tehetjük a legtöbbet. Egy újraélesztett pályázattal azokat szeretnék jutalmazni Soroksáron, akik a legjobb munkát végzik ezen a téren.

A soroksári önkormányzat közleménye szerint az elismerő címet az a család vagy ingatlantulajdonos kaphatja meg, aki ebben az évben a lakókörnyezetét szépen, tisztán, gyommentesen tartotta, saját költségén.

A cím elnyeréséhez egy fényképes pályázatot kell benyújtani. Ennek tartalmaznia kell a lakóépület és a kert pontos leírását, az ültetett növények fajtáját, valamint a ház és környékének fontosabb jellemzőit, az ingatlan pontos címét, továbbá a pályázó adatait, és egy hozzájáruló nyilatkozat arról, hogy a pályázat elbírásában részt vevő személyek a teljes pályázati iratanyagba betekinthetnek.

Határidő: 2021. június 15.

cím: Polgármesteri Hivatal, 1238 Soroksár, Grassalkovich út 162. vagy soroksarfoto@gmail.com

A pályázati anyagra írja rá:

„Tiszta udvar, rendes ház.”

A pályázatokat soroksári szakemberekből álló Előminősítő Csoport vizsgálja meg, szakmai szempontok alapján, és a Képviselő-testület dönt az elismerő címek odaítéléséről. A díjakat a Soroksári napokon adják át.

(soroksár.hu)