Túlsúlyos járművekre vadásztak térségünkben a közlekedésrendészek

//Tóth Gábor
forrás: police.hu
A rendőrök a gyorsforgalmi utakon és szerte az országban igyekeznek minél gyorsabban kiszűrni a szabálytalanul megpakolt, túlterhelhet járműveket. Most a közelben bukott le több szabályszegő.

Az M0 autóúton ellenőriztek a szigetszentmiklósi rendőrök 2021. február 8-án, amikor kiszúrtak egy román honosságú gépjárművet, utánfutóján egy személyautóval. A sofőrt 500 ezer forintra büntették.

forrás: police.hu

Nem sokkal később egy túlsúlyos járművet intettek ki a forgalomból, a mérésen kiderült 1000 kg-mal nyomott többet az előírtaknál. A sofőrrel szemben 50 ezer forintos közigazgatási bírságot szabtak ki, áll a rendőrség tájékoztatójában.

forrás: police.hu

Az M0 autóúton, az Annahegyi pihenőnél intették le a rendőrök 2021. február 8-án késő este azt a bolgár honosságú gépjárművet, amelynek román sofőrje két gépkocsit szállított az utánfutón. A pótkocsin lévő túlsúly okán a sofőrrel szemben 50 ezer forintos bírságot szabtak ki, derül ki a police.hu tudósításából.

forrás: police.hu

A bírságon túlmenően mindhárom járművezető ideiglenes pihenőre kényszerült, úgy mehettek csak tovább, ha megszüntették a szabálytalanságokat.

 

(police.hu)