6 évig bujkált, most elkapták a soroksári bankrablót

//Tóth Gábor
elfogas_6ev_bankrablo_policehu_20200826

forrás: police.hu / YouTube

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Célkörözési Osztályának fejvadászai és a KR Különleges Szolgálatok Igazgatóságának munkatársai 2020. augusztus 19-én a fővárosban fogták el egy fegyveres rablás miatt elítélt, de évek óta bujkáló N. Zsoltot.

A police.hu közlése szerint a férfi társával még 2009-ben, Soroksáron ment be, felfegyverkezve egy bankfiókba, ahol az alkalmazottakat megfenyegették és pénzt követeltek. Az így megszerzett pénzzel, valamint a biztonsági őrtől elvett fegyverrel elmenekültek.

2010-ben el is kapták az elkövetőket a BRFK nyomozói, sőt a bíróság mindkettőjüket letöltendő szabadságvesztésre ítélte. Ám a fegyintézetbe egyik elitélt sem vonult be, inkább elrejtőztek.

A rendőrség fejvadászai fogták el a körözött férfit

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A rablópáros egyik tagját, N. Pétert 2020. április 28-án a Terrorelhárítási Központ segítségével fogták el a KR NNI munkatársai, míg N. Zsolt kezén augusztus 19-én kattant bilincs.

(police.hu)