Most 4 napon keresztül kell fennakadásra számítani a H6-os HÉV közlekedésében

//Tóth Gábor
h6-hev_valtozasok_dho_20200709

Jönnek-mennek a szerelvények a H6-os HÉV vonalán Dunaharasztin, fotó: dho

Folytatódik a karbantartás és a síncsere a Dunaharasztit is kiszolgáló HÉV vonalon. Az elmúlt két hétvégén pótlóbuszok szállították az utasokat.

Július 9-én és 10-én (csütörtökön és pénteken), valamint július 13-ától 28-áig a vonatok módosított menetrend szerint járnak, a megállási rend nem változik.

Július 11-én és 12-én (szombaton és vasárnap) a HÉV megosztott útvonalon, csak a Közvágóhíd és Dunaharaszti külső, illetve Tököl és Ráckeve között jár. A kimaradó szakaszon a H6-os és a H6A jelzésű pótlóbusszal lehet utazni, áll a MÁV-HÉV közleményében.

forrás: MÁV-HÉV

A Dunaharaszti felső vagy Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós, József Attila-telep vagy Szigetszentmiklós alsó között érvényes HÉV bérletek a pótlójáratok teljes hosszán érvényesek.

A változás ideje alatt a Volánbusz elfogadja a Budapest-bérlettel együtt felmutatott, Millenniumtelep kezdő- vagy végponttal megváltott HÉV bérleteket, az „U” jelű utazási igazolványokat, valamint a Budapest-bérlettel együtt felmutatott MÁV-START Vasúti Utazási Igazolványokat a 38-as és a 238-as buszok teljes vonalán, továbbá a 673-as, a 674-es és a 676-os buszokon Szigethalom, autóbusz-állomás és Budapest, Vermes Miklós utca között.

További információkat, például a pótlóbuszok pontos útvonalát ide kattintva találhatja meg.

 

(MÁV-HÉV)