Két baleset is történt szombaton a környéken

//Tóth Gábor
baleset_szszmiklos_01_PMKI_SzigetszentmiklosHTP_20200510

Fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP

Úgy tűnik a jó idő legyőzte az óvatosságot, egyre többen vannak az utakon, és egyre többen felelőtlenek. Szombaton Szigetszentmiklóson és Halásztelken is történt baleset, derült ki a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerkesztőségünknek küldött közleményéből. Az M0-ás sem úszta meg baleset nélkül.
Fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton délután Szigetszentmiklóson, a Temető utcában. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Oszlopnak ütközött, majd az oldalára borult egy személygépkocsi szombaton este Halásztelken, egy benzinkút bejáratánál. Az ütközés következtében az oszlop kidőlt, a felborult autó forgalmi akadályt okozott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet és megszüntették a forgalmi akadályt.

M0: Teljes szélességében lezárták az M0-s autóutat Diósdnál, ahol kigyulladt egy kamion – közölte Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-vel. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy pótkocsis teherautó égett az autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, a tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. Az utinform tájékoztatása szerint 1-2 kilométeres torlódás alakult ki.

(PMKI, MTI)