Kokaindílerek buktak le Csepelen

//Tóth Gábor
kokain_csepel_bilincs_freepik_mehaniq_20191202

Képünk illusztráció, forrás: freepik / mehaniq

Egy műhelyben fogták el a két kábítószer árust. Az elkövetők több, mint egy kiló kokaint hoztak be külföldről Magyarországra. A megbízójukat Erzsébetvárosban kapták el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai.

A police.hu tudósítása szerint a nyomozók a rajtaütés előtt értesültek arról, hogy a 45 éves budapesti F. Zsolt november 27-én Németországból fog kocsival kábítószert csempészni hazánkba. A megbízást a férfinek a 43 éves E. Bernard adta, akinek utasítására, másnap délelőtt F. Zsolt a szállítmányt egy csepeli autószerelő műhelybe vitte. Itt a kocsiban kialakított rejtekhelyekről a kábítószert egy szintén budapesti férfi, a 45 éves S. Gábor kezdte el kibontani, amikor a BRFK Felderítő Főosztály és a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói elfogták őket. E. Bernardot a VII. kerületi Bajza utcában fogták el.

A nyomozók az autó átvizsgálásakor több mint 1,3 kilogramm kokaint, valamint a további kutatások során 43 darab kábítószergyanús tablettát és 5 gramm marihuánát találtak. Az eljárás során 18 millió forint értékű valutát és ékszereket is lefoglaltak.

A három férfit letartóztatták A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke több, mint 26 millió forint.

 

(via: police.hu)