Támogatókat keres a két haraszti vb versenyző

//Tóth Gábor
streetvorkout-vb-selejtezo01_forras-kocsidi_20230423

A dunaharaszti különítmény. fotó: Kocsidi Zoltán engedélyével

Két dunaharaszti srác, Csányi Ákos és Molnár Bálint egy kemény válogató versenyen nyerte el a jogot, hogy Magyarországot képviselhesse a Street Workout Világbajnokságon. Segítségre van szüksége a két sportolónak, hogy eljussanak a Rigában rendezendő versenyre.

Tavasszal tartották meg a Wswcf Street Workout/Calisthenics Power And Strenght 2023 Világbajnokság selejtezőjét a fővárosban. A dunaharaszti Inside Park 5 versenyzővel indult a megmérettetésen, amelynek első és második helyezettje nyerte el a VB indulási jogot. Mindketten harasztiak!

Két haraszti versenyző képviseli hazánkat a Street workout vb-n

Ám jelenleg úgy tűnik, hogy a tényleges részvételnek anyagi akadályai vannak. A magyar szövetség nemrég alakult, így nem tudja pénzzel segíteni a versenyzők indulását. Bár az ifjú sportolókat támogatják a szüleik, de ez még nem elegendő a repülőjegyek, a szállás és az egyéb költségek fedezésére. Kocsidi Zoltán a fiúk edzője, szerkesztőségünknek küldött közleményében jelezte, hogy most szponzorokat keresnek. Már felvették a kapcsolatot több nagy céggel, de eddig nem sok sikerrel jártak. Főleg magánszemélyek azok, akik segítő kezet nyújtanak nekik. Így most olyanok jelentkezését várják, akik támogatni tudják a fiúk kiutazását és versenyzését az eseményen. Edzőjük, saját költségen kíséri őket. További részleteket ide kattintva talál.

(dho)