Dunaharaszti sikerek az Taekwondo Országos Diákbajnokságon

//Tóth Gábor
A nagykátai verseny érmei és kupái. fotó: DH Mundo Sportegyesület engedélyével
Két év kihagyást követően tudta újra megrendezni a hagyományos, Országos Diákbajnokságot és Engrich Mariann Emlékversenyt a Magyar Taekwondo Szövetség Nagykátán. A rendezvényen a dunaharaszti egyesületek is képviseltették magukat.

A Dunaharaszti WT Taekwondo Egyesületet hat ifjú sportolót indított a versenyen. A DH Mundo Sportegyesület is nagyon készült a megmérettetésre, azonban egészségügyi gondok miatt csak egyetlen versenyző állt rajthoz. Ő viszont remekelt, hiszen Geyerhosz Natália a nála magasabb övekkel rendelkezőket utasított maga mögé, Kadet lány B +55 kg -os kategóriában, első helyezést ért el. Mellette, a gyorsrúgó versenyszámban kadet lány kategóriában, harmadik helyezést ért el, írta szerkesztőségünknek Demény Ferenc a DH Mundo Sportegyesület elnöke.

Geyerhosz Natália és Demény Ferenc a verseny egyik eredményhirdetésén. fotó: DH Mundo Sportegyesület engedélyével

A Dunaharaszti WT Taekwondo Egyesületet hat versenyzője is nagyon sokat készült a versenyre. Mindegyikük remek teljesítményt mutatott fel és éremmel a nyakában mehetett haza, tájékoztatta szerkesztőségünket Szedoglavits Alajos az egyesület vezetője.

Aranyérem:

  • Farkas Amira gyerek III. korcsoport – 44 kg.

Ezüstérem:

  • Orosz Domonkos gyerek I. korcsoport -24 kg.
  • Csomor Bende gyerek III. korcsoport -33 kg.

Bronzérem:

  • Halmavánszki Soma gyerek III. korcsoport -33 kg.
  • Straubl Dávid gyerek II. korcsoport -37 kg.
  • Ágics Milos Gellért gyerek III. korcsoport -44 kg.
A Dunaharaszti WT Taekwondo Egyesületet és Szedoglavits Alajos vezetőedző. fotó: Dunaharaszti WT Taekwondo Egyesületet engedélyével

Felkészítők:

Szedoglavits Alajos IV.dan vezetőedző, Szedoglavits Alajosné Andrásik Mónika I. dan segédedző.

(dho)