Meghirdették az idei Nádor Amatőr Asztalitenisz Kupát

//Tóth Gábor
Képünk illusztráció. forrás: freepik / zokzakthai
Nagy hagyományai vannak a Nádor Kupának. A népszerű rendezvényre még lehet nevezni!

Amatőr és hobbi sportoló, pingpong játékosok mérhetik össze tudásukat a Dunaharaszti Nádor Lakóparkért Egyesület és a Dunaharaszti MTK asztalitenisz szakosztálya által közösen szervezett rendezvényen. A verseny a Városi Sportcsarnokban lesz 2021. december 4-én.

Nevezni csak előzetesen lehet, azaz a helyszínen erre már nem lesz lehetőség. A nevezések számát korlátozzák, és a beérkezési sorrend lesz a meghatározó.

Nevezési határidő: 2021. november 30. kedd 24 óra.

A nevezéseket írásban a nadoregyesulet@gmail.com vagy az asztalitenisz@dmtk.hu e-mail címekre lehet elküldeni. Gyermekek esetében a születési évet is kérik megadni a szervezők.

Fontos tudni, hogy a nagykorúak csak oltási, vagy védettségi igazolvánnyal léphetnek be a Sportcsarnokba, amit ellenőrizni is fognak. A lelátón a nézőknek az orrot és a szájat takaró maszkot kell viselniük.

A verseny szabályai szerint fehér póló és fehér sort használata nem megengedett! A versenyzők a játéktérre kizárólag váltócipőben léphetnek be!   Az eseményen a Magyar Asztalitenisz Szövetség versenyszabályai a mérvadók.

forrás: Dunaharaszti Nádor Lakóparkért Egyesület
(Nádor Lakóparkért Egyesület)