Kitart a dunaharaszti kosarasok lendülete

//Berényi Attila
képünk illusztráció. forrás: freepik
Sikerekkel és néhány döccenővel tarkított hetet tudhatnak maguk mögött a DMTK kosarasai.

A DMTK Kosárlabda Szakosztályának összefoglalója szerint – amelyet Somkuti Janka bocsátott rendelkezésünkre – január utolsó napján a férfi regionális bajnokságban Újpesten játszott csapatunk. Az összecsapás összefoglalóját itt éri el.
Újpest MT U20/B – DMTK: 73-78

Február első napján a Női felnőtt Budapest Bajnokság folytatódott. A lányok keményen megállták a helyüket. Az edzői értékelés szerint annyira keményen sikerült kezdeni, hogy a győzelem szinte nem is forgott veszélyben. A lányok mérkőzéséről itt olvashat bővebben.
DMTK – Kék Rókák: 60-41

Február 4-én, csütörtökön kemény mérkőzést vívtak férfi kosárlabdázóink, ám alul maradtak, és nem sikerült revansot venni a múltkori vereségért. További részleteket itt talál meg a mérkőzésről.
DMTK-QPAC: 60-68

Az NB2 összecsapásaiban a Budafokkal játszott csapatunk, esélyt sem adtak az ellenfélnek. A mérkőzés pénteken volt, melyről itt éri el az összefoglalót.
DMTK – Budafok II.: 100-60

Szombaton a női felnőtt bajnokság folytatódott. Bár nehezen indították a küzdelmet a lányok, de sikerült felvenniük a ritmust, és győztesen kerültek ki az összecsapásból. További részletek itt érhetőek el.
DMTK – SZKSE2: 69-59

Vasárnap a Palánta Program folytatódott. A második osztályoknál 14 fővel játszottak (összesen 5 csapat nevezett), és elhozták a harmadik helyezést.
A 8 főből álló harmadik osztályos csapatot a másodikosok két játékosával egészítették ki. A különítmény első helyezett lett. Erről itt olvashat még.

A U14-es lányok egyenesen lerohanták Tiszakécskét ugyanezen a napon a 3. megyei fordulóban. A mérkőzés értékelését itt találja meg.
DMTK – Hernádi Kosárlabda A.: 80-10
Nagykőrösi Sólymok Kosárlabda Egyesület – DMTK: 36-62

Az U18-as fiúk hozták a kötelező győzelmet. A mérkőzés értékelését itt találja meg.
BDSE/B – DMTK: 35-67

A Női Pest megyei bajnokságban hatalmas bravúrt hajtottak végre a lányok. Idegenben sikerült legyőzniük a jó erőkkel felálló Nagykőrős csapatát. A mérkőzés értékelését itt találja meg. Szép volt lányok!
Nagykőrösi Sólymok KE – DMTK: 66-78

A fiúk közben elszenvedték idei első vereségüket, igaz nagyon szoros volt az eredmény. Az edzői értékelés szerint a mérkőzés első felét 17 pontos hátránnyal zárták, a végére sikerült felhozni az eredményt, de egy eladott labda az utolsó pillanatokban eldöntötte az összecsapást.
DMTK – Budapest Basket: 65-67

A második mérkőzésre sikerült erőre kapni.
DMTK – Budafoki KK: 105-33

(DMTK Kosárlabda Szakosztály)