Megmutatták tudásukat a DMTK ifjú asztaliteniszezői

//Tóth Gábor
Képünk illusztráció, forrás: freepik / dho
Cegléden rendezték meg a múlt hétvégén a legfiatalabbak asztalitenisz versenyét, a „Pest megyei Újonc és Serdülő Régiós Asztalitenisz Bajnokságot.”

A Dunaharaszti Asztalitenisz Szakosztály közösségi oldalán megjelent beszámoló szerint a mieinknek hátrányból kellett valahogy erőt kovácsolniuk, ugyanis olyan ellenfelekkel kellett megküzdeniük, akiknek saját edzőtermük van. A haraszti gyerekek most a Városi Sportcsarnokban tudnak dolgozni, hétvégente.

Az „utazó keretben” (12 versenyző) csak egy olyan játékos volt, aki már rendszeresen versenyzett (a serdülő korú Váradi Gergő), áll az edzői értékelésben. Bár érezhető volt a különbség az élversenyzők és a mieink között, de a mester úgy vélekedett, hogy elégedettek lehetnek az eredményekkel, mert mindenki igyekezett betartani az utasításokat, és időnként meg is tréfálták az ellenfeleket.

Az U13-as korosztályban Bai Máté, a serdülőknél Váradi Gergő csúszott le éppen csak a nyolcas főtábláról. Érdemes azonban megjegyezni az U13-as korosztályban Székely Mihály nevét, aki nagyon szépen teljesített.

Az U11-es kislányoknál Váradi Emma a II., Marosvári Jázmin a III. helyet szerezte meg a győztes Szücs Natália mögött.

(DMTK Asztalitenisz Szakosztály)