Ütötték és rúgták a labdát Dunaharaszti sportolói a múlt hétvégén

//Tóth Gábor
A bajnokságokban mutatták meg tudásukat városunk asztaliteniszezői és focistái is.

Asztalitenisz:

A Dunaharaszti Asztalitenisz Szakosztály a bajnokság 3. fordulójánál tartott a múlt hétvégén. Eddigi helyükön, a II. Rákóczi Ferenc Iskolában a járvány elleni küzdelemben hozott döntések miatt nem játszhattak, így a Városi Sportcsarnokban küzdöttek.

Az NB III. Közép-Magyarországi csoportjában játszó DMTK I. jól vette ezt az akadályt, és az előző heti kisiklást követően meggyőző fölénnyel verte a Dunakeszieket, derült ki a szakosztály közösségi oldalán megjelent tudósításból.

Miközben a Városi Sportcsarnok egyik végében az NB III-as csapat küzdött 2019/20 csonka bajnokságban a megye első vonalába feljutó DMTK III. és az évek óta ott játszó DMTK II. mérkőzött meg egymással. Végül előbbiek nyertek 10:8 arányban, így 3 pontot szereztek, áll a csapat beszámolójában.

Jutott még későbbre is a mérkőzésekből a Városi Sportcsarnokban a Pest megyei csapatbajnokságok 3. fordulójában. A VI. csapat fogadta a megye újoncát, Ceglédbercelt az I/BC Dél osztályban. A vendégek győzedelmeskedtek, olvasható a küzdelemről szóló tudósításban.

A DMTK Asztalitenisz Szakosztálya most az edzések problémájával küzd, hiszen az iskolákba – ahol eddig készültek – a jelenlegi szabályok szerint nem mehetnek be, a Városi Sportcsarnokban pedig szombatonként tarthatnak mérkőzéseket.

Foci:

A Pest megyei I. osztály ötödik fordulójában a Tököl otthonában lépett pályára a DMTK. Szűkös győzelmet arattak a mieink, 0-1 lett a végeredmény. A mérkőzésről szóló részletes beszámolót itt olvashatja el. Csapatunk legközelebb a Törteli KSK vendége lesz. A meccset 2020. szeptember 26-án, szombaton, 16 órakor játszák.

Azt utánpótlás korúak is küzdöttek a mögöttünk hagyott hétvégén. A mérleg 4 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség.

Az eredmények:

Felnőtt II
Dunaharaszti MTK II – Dunafüred-Százhalombatta 1-2

U19
Dunaharaszti MTK – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 7-0

U17
Dunaharaszti MTK – Gárdony-Agárdi Gyórgyfürdő 11-0

U15
Kelen SC – Dunaharaszti MTK 0-2

U14
Kelen SC – Dunaharaszti MTK 3-1

U13
Dunaharaszti MTK – Dorogi FC 1-0

U12
Dunaharaszti MTK – Dorogi FC 2-2

A mérkőzések részletes adatait ide kattintva érheti el!

 

Hajrá DMTK!