Ezen a hétvégén is színes programok közül válogathatnak Dunaharaszti sportrajongói

//Tóth Gábor
Bőséges kínálat a sportok szerelmeseinek a hétvégére: karate, foci, kézilabda és futás.

Szombat (2020.02.22.)

Karate Városunkban rendezik meg a WKF, Utánpótlás és Para-Karate versenyt. A rendezvény 9-től 18 óráig tart, és a neve: Halom Kupa 2020. A helyszín a Dunaharaszti Sportcsarnok.

Foci Dunaharasztiban a Mindszenty utcai centerpályán játszik szombaton 11 órától a DMTK csapata. A Hatvan különítménye ellen vívnak edzőmérkőzést.

 

Vasárnap (2020.02.23.)

Kézilabda Február 23-án, vasárnap először a felnőtt, férfiak lépnek pályára (13.00 – 14.00 ) az ellenfél, KIKI SKFT csapata ellen.

15 órától az ifjúságiak DMTK – KIKI SKFT viadalt láthatja. Ez a mérkőzés a kiírás szerint 16.30-ig tart. A helyszín itt is a Dunaharaszti Sportcsarnok.

Futás Aki inkább a szurkolás helyett maga is sportolna, annak íme egy jó kis program. A BSI Futónagykövet – Dunaharaszti Futók szervezésében Yours Truly Dunaharaszti IX. évad 2. etap néven. A cél, hogy korábbi januári eredményüket túlszárnyalják. Az ajánló szerint a kitüntetett távok 25 illetve 50 km. A rendezvény reggel 9 órakor kezdődik és 14 óráig tart. A kb. 2,5 km-es haraszti ringen ki-ki olyan távot futhat s olyan tempóban, amilyet szeretne, ami kihívást jelent a számára. Az eseményen való megjelenés ingyenes.

 

Hajrá DMTK!